![]() |
Wr...pisze ta notke drugi raz bo bylam na tyle inteligentna ze poprzedniej nie zapisalam a mni wylogowalo a notka przepadla:/ No wiec pewnie jak zauwazyliscie zniknal jeden liczniki zatytulowany"razem" zniknal powniewaz musialm zarwac z Arturem...wlasnie musialam...nie chcialam ale musialam...zrobi cos takiego ze nie bylo juz wyjscia...teraz cierpie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() naszczescie druga czesc dnia byla juz o wieleeeee leprza.Najapierw z Moniczka na miescie szalalysmy a potem z wyglupami sie przenioslysmy na plaze.Nie ma to jak kocyk,zimny reds i plaza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wielkie dzieki dla Moniczki ktora byla przy mnie w tej trudnej chwili...dzieki ze wtedy bylas i otralas lzy...i za wszystko dzieki:*:*:*:*:*:*wielkie dzieki dla POtera ktory tez przez caly cas mnie wspieral i pocieszal oraz dowiadywal ciekawych ![]() Ps.Napisala bym cos jeszce o tym co czuje i wogole ale jakos nie mam weny...poatym narazie czuje pustke...i jakos nie chce mi sie pisac...smutno mi... ![]() |
|
Tak napisali inni: |
13.07.2005 :: 14:26 :: host-81-190-148-47.olsztyn.mm.pl Poter Kasia spoko notka ,ale teraz bedzie tylko lepiej poznasz kogos leprzego niz on.. ktory cie doceni.I jeszcze ta słowacja napewno kogos poznasz :-P Życze tobie i Monice miłych wrazen ze Słowacji :) |
12.07.2005 :: 14:08 :: host-81-190-134-30.olsztyn.mm.pl Monikaaaaaaaaa Trzeba wnieść poprawki. Nie otarłam łez tylko dałam chusteczki, nie pisze sie ''reds'' tylko reed's'' Jak mozesz nie wiedziec! A poza tym kasia była dziwina bo piła sobie reed'sa i nagle jej sie odechciało... biedaczka zle na nia działą to rozstanie. Tzn. zle działało, bo teraz bedzie juz tylko lepiej. Jutro wyjezdzam i rozstajemy sie z kasia na ponad 2 tygodnie. Jeszcze nigdy nie mialysmy takiej rozłąki<beczy> no ale coz... DAMY RADE! a potem sobie odbijemy bo przeciez spedzamy 2 tygodnie na Słoooowacji![]() ![]() ![]() i WSZYSTKIM (prawie) zycze szcesliwych, milych owocujacych w fajne znajomosci ![]() ![]() Pozdro ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |