![]() |
No wiec mialam napisac notke...tylo o czym by tu pisac!? Ani nic takiego sie ciekawego juz nie dzieje tylko siedze w domq i sie nudze...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moze niektorzy sa ciekawi co tam zArturem ale staram sie o nim nie mysec wiec nic nie bede onim pisac bo jeszcze mi sie cos przypomni i znow smutnu Kaszczaczek bedzie ![]() Hehe jeszce tylko 12 dni do Slowacji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
28.07.2005 :: 16:03 :: dsy199.neoplus.adsl.tpnet.pl Hej Słońce!!Dzięki za pozdro :*Jejku będzie mi cię brakowało jak wyjedziesz:( i jeszcze na dodatek nie spotkamy się w te wakaacje! a tak się cieszyłam na te spotkanie!! ;( Sorki za meila ale może jeszcze dzisiej wy¶le ci 2 czę¶ć ;P Acha i jeszce jedno... Pamiętaj że jak wrócisz to masz mi koniecznie wszystko opowiedzieć (ze szczegułami) więc radze ci rzeby¶ wszystko dokładnie zapamiętała!! :] Pogadamy jeszcze na gadulcu... Buziaki :*:*:* |
27.07.2005 :: 12:06 :: host-81-190-137-199.olsztyn.mm.pl Mon!ka Kaszczak wróciłam masz pojęcie?! Wczoraj o 1 w nocy. Kochany tatu¶ mnie przywiózł. I jedziemy pojutrze... oj bedzie sie działo. A wrażenia z mojego obozu opowiem ci dzisiaj przez telefon. Mysle ze dzieki obozowi zmieniłam poglady na pewne sprawy. Niekoniecznie na te lepsze... |
18.07.2005 :: 13:30 :: dcs73.neoplus.adsl.tpnet.pl ;) Hejka!!! Masz super bloga i mam do ciebie pro¶be. Mam koleżankę, która marzy o tym by być w kolumnie najczę¶ciej czytanych blogów. Wystarczysz że wejdziesz na jej bloga i nie musisz zostawiać komentarza jeżeli nie chcesz. Ale je¶li zostawisz to ona nie będzie miała nic przeciwko i się odwdzięczy. Oto jej adres http://us5.blog.onet.pl Mam nadzieję, że pomożesz w spełnieniu jej marzenia :) |
18.07.2005 :: 11:15 :: host-81-190-148-47.olsztyn.mm.pl Poter Jak zawsze zajefajna notka =) A bezemnie przez 2 tyg odpoczniesz chociaz =P hehe ta wasza slowacja niezle sie zapowiada =D napisz mi czasem esa albo zadzwon =P dzieki za pozdro ja tez pozdrawiam papapa =* |
Talk.pl :: Wróć |