![]() |
Narazie zawieszam dzialalnosc bloga...odeszla mi chec,zapal i wena do opisywania tego wsztskiego co sie u mnie dzieje tutaj.ale i tak co ja moge opisywac bo raczej moje nudze zycie jest szare a kazdy dzien taki sam...nawet jak sie cos wydarzy to watpie zeby to bylo warte pochwalenia sie i opiasnia tutaj...:/Nie wiem kiedy powroce do pisania tutaj...moze nigdy a moze juz niedlugo...nie wiem.Buzaiki.Papa:*:* Szczegole pozdro i buziaki dla... - Moniki ktora mimo roznych nieporozumien i kryzysow jest dalej ze mna (pamietaj ze ja zawsze bede chciala dalej tej przyjazni i mimo wszytsko bedziesz mogla na mnie liczyc w kazdej sytuacji.)i znosi moje humory,pociesza gdy mam kolejnego dola ale i jest ze mna w roznych dziwnych i smiesznych sytuacjach...dzieki:*: Te wspolne wakacje byly super:*:*bedzie trzeb kiedys powtorzyc cos podobnego ![]() -Mi¶ki z ktora zlapalam kontak po 7 latach milczenia...no nie liczas tego spotkania pod kosciolem w 1 klasie podstawowki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Poterka z ktorym no nie powiem zżylam sie zdeczka i zaprzyjaznilam ![]() ![]() ![]() ![]() -Doroty ktora ciagle nadaje o Krzysiu ze glowa boli ![]() ![]() ![]() -Domy ktora wiecznie jest nieszczesliwie zakochona i zamartwiona chociarz nie widac tego po niej ![]() ![]() ![]() No ja tu bym mogla jeszce pisac o was wszystich dluzooo ale jutro do sql trzeba isc to koncze...zagladnijcie tu czasmi moze cos o was jeszcze bedzie :* Kocham was wszystkich strasznie:*:* |
|
Tak napisali inni: |
20.09.2005 :: 20:09 :: host-81-190-137-199.olsztyn.mm.pl Kaszczak. Debilu.Leniu.NIe opisała¶ słowacji! No to chcesz ja opisze. Otósz prosze panstwa. Było ciepłe lato, bardzo duzo padało duzo bowarów sie piło i słowackiej wodki i mało sie spało. Tak zaczeła sie wakacyjna przygoda kaszczak był młody a on w jej wieku. Zakochani przy swietle sali kominkowej lizali sie namietnie pod obrusem.(ja z bartkiem tez ale to w koncu blog kaszczaka) Tak sie zaczal ich romans piekny i zawiły( wcale nie był taki zawiły to JA z bartkiem mielismy istne ''Przemineło z Wiatrem'' wszsytko pogmatwane telenowela brazyliska ale to w koncu blog kaszczaka) Odwiedzali jaskinie i na dyskoteki chodzili( z bartkiem monika kamilkiem i rafałkiem) no i Zlate Bazanty pili. BYła tez wiedzma- zła czarownica( Voldemort z nadwaga jak kto woli) Alicja sie zwała co szczesliwie zwiazki rozwalała. Ofiare z siebie robiła i ludzi wielu skłociła. Lecz Sze¶ciu wspaniałych( Kaszczak, Antek, Monika, Bartek, Kamil, Rafał) zniszczyc sie nie dało i Alę w piachu pogrzebało( Betonowe bucicki i do wisły razem z magisterkiem i grzesiem a jak!) Tak mijały tygodnie(raptem dwa) i rostania nadszedł czas. Gdyz kierownik wzeszył alkochol u bohaterów naszych. Zagroził ze do domu wyjada lada dzien i do starych zadzownił piepszony gej. Lało jak z cebra gdy sie zegnali ale oni chyba raczej nie płakali( no moze kaszczak wiecie jakie to dziecko wrazliwe) Tesknil z nia i pisal do niej listy milosne( na gadu i skype) w samotnosci przezył poniedziałęk wtorek. Nie wytrzymał do wakacji postanowił znalezc sobie nowa bo nie dostał od godziny od niej zandej odpowiedzi. Gdy sie w koncu pokłocli on ja brydko potraktował ona bardzo przezywała lecz sie w koncu pozbierła( notabene dzieki najlepszej psycholożce niejakiej Monice K. zapisy juz od dzisiaj!) On przesmyslał ze jest dupkiem i chciał chyba ja przeprosic lecz gdy ona sie dowiedziała szybko sie schowała a monika powiedziała KASZCZAK JUZ DAWNO TUTAJ NIE MIESZKA O NIE NIE NIE Rozczarował się, bo takie s± zawody miłosne Cierpiał cał± jesień, zimę, no i wiosnę A gdy przeszło mu zupełnie, pojechał na wakacje W tamto miejsce, by zobaczyć tę pamiętn± Słowację Tak się stało, że przypadkiem ona też tam była ( z ew± lub miska)Pozygała sie ogromnie, gdy go tylko zobaczyła Zapytała się, czy w sercu jego jest jeszcze Kaszczaczek Odpowiedział jednym zdaniem:.............. UWAGA! Jeżeli zaintersowały Cię burzliwe losy oraz romans Kaszczaczka i chcesz wiedziec co ON odpowiedział wyslij sms na numer 666 o tresci ''CO DALEJ Z KASZCZAKIEM'' (koszta sms 10.98 plus vat). Jak ci sie kaszczak nie podoba to mozesz ususnac ![]() |
20.09.2005 :: 19:53 :: dtf47.neoplus.adsl.tpnet.pl Szkoda,szkoda bo naprawde supcio blogasek :(( No naprawde genialna nota ale z jednym się nie zgadzam...ty nie masz nudnego życia wariatko!! No ale mam nadzieje że powrócisz jeszcze tu!! Licze na to :*:* A ! no i ja nadal czekam aż trafisz wkońcu do tej wawy :] może być z Poterem :P Buziaki Pa:*:* |
20.09.2005 :: 08:32 :: host-81-190-148-47.olsztyn.mm.pl Poter Smutne =(( i piekne. Szkoda ze konczysz z tym bloczkiem i wcale nie masz nudnego zycia jak ktos juz takie ma to ja =D No i ja tez sie ztoba z zylem sama wiesz co nie =)) a ztym zachodzeniem to co po kasiunie nie mazna zajsc =P wiem wiem o co chodzi =(( masz juz wiecej o takim czyms nawet nei pomyslec!!!!!!! wogole super notka i mam nadzieje ze jeszcze kiedys do tego bloga powrucisz i to jak najszybciej =P papa buziaki =** |
Talk.pl :: Wróć |