|
Link :: 07.04.2005 :: 20:29 Jest to moja pierwsza notka, wzasadzie probna. wiec zakończe ja juz  Komentuj(3)
Link :: 08.04.2005 :: 11:57 Hej!!Wczoraj zalozylam sobie tego bloga i juz po chwili miałam 3 komenty. Dziekuje za nie bardzo Prosiliscie zebym sie opisala. Wiec to zrobie.Nazywam sie Kasia i mieszkam w Olsztynie. Mam 14 lat i chodze go pierwszej klasy gimnazjum.Klase mam czesciowo fajna .Moja najleprzą przyjaciołką jest Moniczka, ale takze Doma i Dorota. Nie mam chlopaka ale ktos jeste w moim serduszku.
Myle ze narazie tyle wam wystarczy. Komentujcie a bede bardzo wdzieczna. Zostawiajcie sowje adresy a odwiedze wasze blogi!! Pozdro dla Moniczki, Domki, Doroty, Ewki, Klaudi,Olki i Justyny.
Niedługo nowa notka wiec czekajcie. Komentuj(2)
Link :: 08.04.2005 :: 21:33

Zamieszczam zdjecie sp.Jana Pawla Drugiego -papieza polaka.
To wszystko tak mnie wzrusza. W czwartekj mielismy apel w szkole na jego czesc.Prawie sie popłakałam na nim zreszta tak jak wiekszosc moich qupelek.Dzisiaj transmisja z jego pogrzebu. tak samo - lzy samotnosci, tesknoty i bolu. Dalczego to juz nastapiło??!!Czy musiał odejsc??Narazie koncze aby moc zapalic swieczke o 21:37.Papa Komentuj(7)
Link :: 09.04.2005 :: 23:51

Jeszcze jedna proba wklejenia obazka na mojego bloga.Jesli mi sie uda to dzieki muszy!!! Mysza jestes kochana!!!thx!! Komentuj(0)
|
|
Księga Wspomnień
=LINKI=
{linki}
=ARCHIWUM=
2025 marzec luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień
blog.pl
Info: - Design by Michelle
- Content by kasiunia14
|
|